• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-

Ми не забудемо тебе, Тарасе!

2014-03-11

/Files/images/P3058539.JPG

Тарас Шевченко... З цим іменем сьогодні ідентифікується Україна. Тарас Григорович - великий син українського народу, талановитий поет, художник. Талант приходить у світ, щоб допомагати людям. І Шевченко допомагав народові вогненним словом, яскравими фарбами, рішучими вчинками.

В 2014 році вся Україна та міжнародна спільнота відзначає 200-річчя з дня народження славетного Кобзаря. Дві чудові весняні дати - 9 березня та 10 березня - а між ними 47 років страдницького життя. Багато це чи мало? Для звичайної людини мало. А для такого генія, як наш Тарас, стало достатньо, щоб його ім'я було навіки безсмертним.

З 3 по 11 березня в нашій школі пройшов Шевченківський тиждень. Його учасниками стали всі учні та педагогічні працівники школи. Учні із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків "Шевченкові твори очима дітей", розгадуванні ребусів, кросвордів, літературних задач за творами Шевченка. З учнями початкових класів проведені інтелектуальна гра "Відомий і невідомий Шевченко", усний журнал "Дітям про Тараса Шевченка". Для учнів 5 - 9 класів пройшли читання "У вінок шани Кобзареві", конкурс на кращий літературний твір про Шевченка, брейн-ринг, інтелектуальна гра "Щасливий випадок". У бібліотеці створена книжково-ілюстративна виставка "Уклін тобі, Тарасе!".

Проведені заходи поглибили знання дітей про творчість Великого Кобзаря, сприяли вихованню патріотизму, національної гордості.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.