• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-

І знову дзвоник кличе на урок

2014-09-01

/Files/images/clip_image002.jpg

Свято Першого дзвоника радо зустрічала вся шкільна дітвора, батьки та педагогічний колектив школи. Урочисте відкриття лінійки розпочалося святковими фанфарами та виходом ведучих. Увесь сценарій був пройнятий великою силою патріотизму та любові до Батьківщини. На знак єдності України на грудях учнів майоріли бантики із жовто – блакитних стрічок.

Учні школи виконували чудові пісні про рідну школу та дорогих серцю вчителів. Також на святі було багато почесних гостей, які сердечно привітали усю шкільну громаду з початком нового навчального року: заступник начальника відділу освіти Шкіря Світлана Миколаївна, сільський голова Чепіль Людмила Григорівна, представник від народного депутата Верховної Ради України Остапчука В.М. Ляхов Дмитрій Іванович. Деякі гості навіть подарували цінні подарунки. Від народного депутата Віктора Миколайовича Остапчука першокласники отримали портфелі, а школа – нову учбову дошку.

Ми сподіваємося, що новий навчальний рік відкриє нам багато цікавого та нового. А ми бажаємо Вам і вашим родинам мирного неба над головами!

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.