• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-

День учнівського самоврядування

2014-10-03

3 жовтня у нашій школі відбувся День учнівського самоврядування, присвячений Дню вчителя. Діти на один день помінялися ролями з учителями та спробували замість них проводити уроки. Ясна річ, що цьому передувала тривала та кропітка підготовка.

І ось настав цей день. Діти отримали можливість проявити свої педагогічні навики. Роль вчителів виконували учні 6-9 класів. День для нових вчителів видався незабутнім. Таким же він видався і для їхніх однокласників та педагогів. Школярі продемонстрували на диво високий рівень роботи з класом. Навіть більше: не дуже слухняні учні, які, звичайно, завжди є у кожному класі, сьогодні були самі на себе не схожі, відповідали на поставлені питання і не порушували дисципліну.

Ось як цікаво вплинула на школярів така шокова терапія. Щодо вчителів, то вони по-новому розкрили для себе деяких учнів. Словом, незадоволених не було. Одні радісні та усміхнені обличчя! І, як говориться: "Посміхайтесь, адже усі дурниці робляться із серйозним виразом обличчя". Будьте веселими!

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.