• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-

Україна - єдина країна

2014-09-01

/Files/images/україна.jpg

У День знань 2014 року, як завжди, шкільне подвір'я наповнилося білими бантами, різнокольоровими букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.

"Україна — єдина країна" — під такою назвою для учнів школи школи пройшов перший урок. "Україно моя, для мене ти єдина, Як рідна мати, що дала життя. І щастя дні і в лиховісні днини До тебе повертаюсь звіддаля", - такими рядками розпочалася розповідь учнів про основні історичні події становлення державності України, про сьогодення нашої країни, яка переживає тяжкі часи. Кожна людина з великою любов’ю згадує те місце, де вона народилась. Це маленька батьківщина кожного з нас. Коли їх скласти разом, вийде велика держава — Україна. Вчителі розповідали дітям про те, як починалася історія нашої Батьківщини, про її видатних людей. Учні не тільки мали можливість здійснити подорож в історію, а й поговорити про сьогодення. На уроках були проведені хвилини мовчання з метою вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні, воїнів та інших загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави. Педагоги акцентували увагу на тому, що патріотизм - це звичайний стан життя людини, який виявляється не тільки під час надзвичайних ситуацій, а і в повсякденному житті.

Ми — майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками будемо примножувати її культуру, а своїми досягненнями — славити її. Будемо гідними своїх пращурів, любімо рідну землю, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і оточуючих нас людей!

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.